Patge Reial Nadal 2016

Carnestoltes 2016

Aquí teniu un ample reportatge, de les disfresses d'enguany, esperam que us agradi.

NADAL 2015

Avui ha estat un dia especial pels nins i nines de l'escola, han rebut la visita del patge de les majestats dels reis d'Orient, i han pogut fer-li entrega de la seva carta de desitjos per l'any que ve. Després han pogut gaudir d'un berenar nadalenc, xocolata amb coques de patata i llet d'ametlla, típica de Santa Maria que ha oferit l'amipa a tots ells.

Afegim un parell d'imatges de divendres dia 8 quan els nins arribaren a escola matinera i trobaren una sorpresa que els hi havien deixat els reis uns dies abans.


Carnaval 2015


Sant Antoni 2015

Aquest divendres dia 16 celebrarem el tradicional fogueró de Sant Antoni, el dia es presentava amb la incertesa de cada any a causa de l'amenaça de pluja, però al final el temps ens va respectar i el poguérem dur a terme.

A les 20:00 es va encendre el fogueró i els nins de 6è s'encarregaren de vendre les bosses que havien preparat l'horabaixa amb les llesques de pa, botifarró, llangonissa i xuia. També dugueren coques dolces per vendre i així poder finançar el viatge d'estudis. Agrair a tota la gent que va venir al fogueró a passar una estona amb nosaltres, us esperam l'any que ve i visca Sant Antoni.
Patge Reial 2014

Com cada any ha visitat el patge reial dels Reis d'Orient, els nins li han pogut entregar les cartes amb els desitjos que tenen per al pròxim 2015 i el patge els ha obsequiat amb uns caramels. Després tots els nins han pogut gaudir d'una xocolata calenta, llet d'ametlla i una coca de patata per cortesia de l'AMIPA. Desitjar-vos unes bones festes i un bon Any Nou. Molts d'ANYSSS


I avui ha tocat als de primària

Activitats extraescolars amb el Consell de Mallorca

Aquí us deixam una col·lecció d'imatges de com de bé s'ho passaren els nins d'infantil a les activitats que es varen organitzar juntament amb la col·laboració del Consell Insular de Mallorca. També hem aconseguit que es dugui a terme una horabaixa també a terme per als nins de primària.


Festa de les verges 21/10/14

Avui tal com hem fet els darrers anys s'Amipa ajudada per un grup de mares i padrines han preparat bunyols pels nostres nins.


Ahir horabaixa un grup ja va preparar les patates (bullir-les, pelar-les i triturar-les) i ho deixaren a punt per què avui mati des de ben prest es poguessin posar a preparar la pasta i a fer els bunyols.


Els nins d'infantil hi han passat a veure in situ com es feien els bunyols i després n'han menjat per berenar. Els de primaria, n'hi ha hagut que han baixat a veure com es feien i han demanat la recepta a les cuineres i d'altres n'han pogut menjar a la classe.


Han pogut menjar bunyols fins que han volgut, se n'han fet més de 50 Kg, agrair a totes ses mares i padrines que ens han oferit el seu ajut la seva feina i el seu temps.


I ara a esperar pels de l'any qui ve.


I Setmana fí de curs 2013-2014


II cursa solidària gotes per Niger

Festa de Carnaval

Aquest passat dijous 27 de febrer celebrarem el dijous darder a l'escola. Els nins vingueren disfressats de ca seva i a les 11.30h sortiren a fer una volta pel poble juntament amb els companys de l'IES. Al menjador també ho celebrarem i ens ho passarem molt bé. Aquí teniu un parell de fotos d'aquest fantàstic dia.

Fogueró de Sant Antoni

Sant Antoni i el dimoni. S'horabaixa hem muntat es fogueró i els nins han preparat ses bosses amb un tros de pa, xuia, llonganissa i botifarró. El vespre hem pogut gaudir d'un bon caliu per torrar. Enhorabona i gràcies als que heu col·laborat i a tots els que heu vengut a passar una estona.